Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Arde mansarda unui bloc cu multe etaje din Chișinău

© Sputnik / Мирослав РотарьПожар, ул. Сучевица 34/2
Пожар, ул. Сучевица 34/2 - Sputnik Moldova
Abonare
Cinci autospeciale ale serviciului de pompieri luptă cu flăcările declanșate la mansarda unui bloc de locuit din sectorul Buiucani al capitalei, a comunicat pentru agenția Sputnik Moldova Diana Țurcan, purtător de cuvânt al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale (SPCSE) al MAI al RM.

CHIȘINĂU, 10 mar — Sputnik. Joi dimineața, într-un apartament de la mansarda unui bloc cu multe etaje din sectorul Buiucani al capitalei, a izbucnit un incendiu, a comunicat pentru agenția Sputnik Moldova Diana Țurcan, purtător de cuvânt al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale (SPCSE) al MAI al RM.

„Incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul șapte. Este vorba de o mansardă de pe strada Sucevița 34/2. Până la momentul de față nimeni nu a avut de suferit. Pentru siguranță, locatarii blocului au fost evacuați. Deocamdată nu se știe concret care este suprafața cuprinsă de flăcări. Însă, mai curând, ar putea fi o singură cameră din apartament", a menționat interlocutoarea.

Potrivit acesteia, la locul incidentului se află cinci autospeciale ale serviciului de pompieri, totodată fiind montate și două scări.

Fluxul de știri
0