Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Filat s-a îmbolnăvit din nou: diagnosticul ţinut în secret

© Sputnik / Мирослав РотарьВлад Филат 26.01.2016
Влад Филат 26.01.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Şedinţa stabilită miercuri la Judecătoria Buiucani în dosarul Vladimir Filat a fost amânată pentru ziua de joi din cauză că învinuitul se simte rău.

CHIŞINĂU, 9 mar – Sputnik. Ex-premierul Vladimir Filat, învinuit de corupere pasivă şi trafic de influenţă, s-a îmbolnăvit din nou. Şedinţa stabilită miercuri la Judecătoria Buiucani a fost amânată pentru ziua de joi din cauză că Filat se simte rău.

„Şedinţa de astăzi de la Judecătoria Buiucani a fost transferată pentru ziua de mâine, la ora 14.00. şedinţa a fost amânată la solicitarea învinuitului. Filat se simte rău şi a rugat să fie contramandată şedinţa de astăzi”, a declarat pentru Sputnik procurorul Maria Vieru, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale. 

Влад Филат 01/03/2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Din motive neclare, şedinţa de judecată în cazul Filat a fost amânată

Avocatul Igor Popa nu răspunde la apelurile telefonice ale agenţiei Sputnik pentru a ne oferi mai multe detalii despre ce suferă ex-premierul şi cât de gravă este boala lui.

Şedinţa de judecată în fond în dosarul ex-premierului Vladimir Filat, liderul PLDM, urma să înceapă miercuri la ora 10.30. Aceasta a fost amânată pentru ora 13.00, iar ulterior transferată pentru ziua de joi.

La începutul lui februarie, Filat nu s-a prezentat la o şedinţă de judecată din cauza otitei. Avocatul acestuia a declarat atunci că ex-premierul suferă de otită cronică şi primeşte antibiotice. Diagnosticul i-a fost stabilit de medicii din Penitenciarul 13, unde Filat se află în arest preventiv.

Fluxul de știri
0