Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La 200 de kilometri de Chişinău o femeie i-a tăiat soţului organul masculin

© Sputnik / Evghenii PanasencoSpital
Spital - Sputnik Moldova
Abonare
Incident bizar şi tragic într-o familie din România, soţia l-a înjunghiat pe soţ în zona genitală din motive pe care poliţia urmează să le stabilească.

CHIŞINĂU, 9 mar – Sputnik. Tragedie pentru un bărbat din zona Moldovei a României. Soţia i-a tăiat soţului organul genital masculin pentru că nu i-a plăcut florile pe care i le-a dăruit de 8 martie. Incidentul s-a întâmplat în satul Dragomireşti din judeţul Vaslui.  

pensionari пенсионеры - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Explicația experților: de ce se nasc mai mulți băieți, dar avem mai multe femei

Potrivit presei din România, bărbatul de 39 de ani a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu plăgi tăiate la nivelul inghinal după ce ar fi încercat să-i ofere soţiei flori de 8 martie, dar acesteia nu i-au plăcut.

Bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a spus medicilor că i-a dus flori soţiei sale, cu care se află în proces de divorţ. Femeia însă ar fi respins florile şi i-a provocat o plagă la nivelul zonei scrotale.

De cealaltă parte, femeia a declarat pentru presa română că la mijloc nu s-ar fi aflat florile, ci faptul că soţul său a refuzat să o ajute la lucrările prin vie.

Poliţia din localitate a deschis dosar şi urmează să stabilească exact pentru ce va fi cercetată femeia.

Fluxul de știri
0