Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A fost găsită maşina deputatului Nae Simion-Pleşca, nu şi fiul acestuia

© Sputnik / Rodion ProcaPistol
Pistol - Sputnik Moldova
Abonare
Poliţia nu oferă prea multe detalii în cazul omorului care s-a produs în familia deputatului PLDM. Potrivit informaţiilor preliminare, acesta s-ar fi întâmplat din neatenţie.

CHIŞINĂU, 8 mar — Sputnik. În dimineaţa zilei de marţi, poliţia a găsit maşina deputatului Nae Simion-Pleşca în apropiere de oraşul Bălţi. În ajun, fiul mai mic al acestuia, suspectat că şi-a împuşcat mortal fratele mai mare, a fugit de la locul crimei la volanul respectivului automobil.

Poliţia nu a făcut publice prea multe detalii cu privire la omor, din primele informaţii reieşind că fiul politicianului nu a tras intenţionat în fratele său, împuşcătura fiind efectuată din neatenţie.

pistol - Sputnik Moldova
Fiul unui deputat şi-a împuşcat mortal fratele

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, s-a deplasat aseară la faţa locului, solicitându-le jurnaliştilor să lase familia „în intimitate".

Amintim că tragedia s-a produs luni seara, în apartamentul deputatului situat în strada Sfatul Ţării. Potrivit informaţiilor preliminare, fiul cel mic al lui Nae-Simion Pleșca, născut în 1990, l-a împuşcat din imprudenţă pe fratele său mai mare, născut în 1984.

Unele surse media au relatat că între cei doi fraţi ar fi izbucnit o ceartă. Deputatul şi soţia acestuia se aflau acasă în momentul incidentului.

Pe acest caz a fost intentat un dosar penal pentru omor din imprudenţă.

Fluxul de știri
0