Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iurie Roşca lansează un proiect media (video)

© Youtube.comIurie Roşca, emisiunea "Megafon"
Iurie Roşca, emisiunea Megafon - Sputnik Moldova
Abonare
În Republica Moldova va fi lansat un nou proiect media. Este vorba despre o emisiune de dezbateri al cărei autor este jurnalistul şi politicianul Iurie Roşca.

CHIŞINĂU, 7 mar – Sputnik. Politicianul şi jurnalistul Iurie Roşca lansează începând cu ziua de azi un nou proiect media. Este vorba despre o emisiune de autor care va fi difuzată la postul de televiziune NTV în zilele de luni şi marţi,  în română şi rusă, începând cu ora 21.30.

Iurie Roşca - Sputnik Moldova
Roşca: Vina pentru dezastrul de la noi cade şi pe umerii birocraţiei europene

Emisiunea poartă denumirea „MegaFon” şi se va axa pe subiecte precum  politica, economia, relaţiile internaţionale, religia, cultura etc.

„Despre toate acestea voi discuta cu experţi, analişti, jurnalişti din ţară şi de peste hotare”, anunţă Iurie Roşca.

Solicitat de Sputnik, Roşca a menţionat că a decis să facă acest pas pentru a le oferi telespectatorilor o viziune de alternativă asupra realităţilor de la noi şi din lume.

„Cetăţenii noştri au dreptul să urmărească dezbateri serioase şi profunde, cu participarea unor personalităţi care au ce spune. Avem nevoie să aruncăm „ochelarii de cai”, să ne ridicăm în picioare pentru a privi spre orizonturi mai largi decât cele desenate de discursul dominant.

El a mai precizat că emisiunea de luni, 7 martie, îl va avea ca oaspete pe cunoscutul jurnalist de la Moscova Maxim Şevcenco,  iar cea de mâine, 8 martie, pe economistul şi politologul rus Mihail Deleaghin.

 

 

 

Fluxul de știri
0