Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Surpriza descoperită de polițiștii din Cahul în mai multe gospodării

© Sputnik / Руслан Кривобок / Accesați arhiva multimediaРабота экспертного центра Управления на транспорте МВД по ЦФО
Работа экспертного центра Управления на транспорте МВД по ЦФО - Sputnik Moldova
Abonare
O grupare criminală specializată în prepararea și vinderea substanelor narcotice a fost deconspirată de polițiștii de la Cahul.

CHIȘINĂU, 7 mar – Sputnik. Omenii legii au deconspirat un grup criminal care activa pe teritoriul raionului Cahul. Grupul era specializat în creșterea, păstrarea și realizarea substanțelor narcotice.

Наркотики - Sputnik Moldova
Accidente
Şi-a transformat locuinţa din Bălţi în fabrică de droguri

Polițiștii au desfășurat mai multe percheziții la domiciliile suspecților de unde  au ridicat 30 kilograme cânepa, 5 kilograme semințe de cânepă, utilaj pentru confecționarea țigaretelor din cânepă, două grenade de tip RGD-5 și F-1.

 Oamenii legii au descoperit, de asemenea, o încăpere adaptată special și utilată pentru creșterea și uscarea cânepei. Mai mult, urmare a perchezițiilor la fața locului, au fost ridicate bunuri care constituie obiectul furturilor înregistrate anterior pe teritoriul raionului.

 Suspecții sunt anchetați penal pentru producerea, prelucrarea și prepararea substanţelor narcotice. Dacă vina persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunii va fi dovedită, acestea riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 7 la 15 ani.

 


Fluxul de știri
0