Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

CEC, pregătit de procesarea listelor de subscriere pentru referendum

© REUTERS / Gleb GaranichВыборы в Молдавии
Выборы в Молдавии - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală Centrală este pregătită pentru a face încă un pas spre organizarea referendumului constituţional privind modalitatea de alegere a preşedintelui.

CHIŞINĂU, 4 mar – Sputnik. Comisia Electorală Centrală anunţă că a aprobat instrucțiunea privind organizarea procesului de prezentare, recepționare și verificare a listelor de subscriere pentru inițierea referendumului constituţional.

Андриан Канду - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Preşedintele Moldovei ar putea fi ales de popor. Parlamentul gata de referendum

„În cadrul ședinţei de astăzi, 4 martie 2016, Comisia Electorală Centrală a aprobat instrucțiunea privind organizarea procesului de prezentare, recepționare și verificare a listelor de subscripție pentru inițierea referendumului republican. Documentul stabilește etapele de recepționare a listelor de subscripție, modul de verificare a acestora prezentate de către grupul de inițiativă, precum și procesarea electronică a datelor înscrise în listele de subscripție”, se menţionează într-un comunicat difuzat de CEC.

CEC a anunţat de asemenea că a instituit comisia de recepționare a proceselor verbale cu privire la totalizarea procedurii de colectare a semnăturilor susținătorilor referendumului republican constituțional, documentelor anexate la acestea și a listelor de subscriere prezentate de grupul de inițiativă.

Fluxul de știri
0