Trump este convins că câștigă lupta cu Clinton încă înainte de a o începe

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaАмериканский миллиардер, телеведущий Дональд Трамп (в центре)
Американский миллиардер, телеведущий Дональд Трамп (в центре) - Sputnik Moldova
Abonare
Dezbaterile televizate de la Detroit dintre candidații republicani au abundat nu doar în atacuri împotriva democraților, ci și în afronturi reciproce.

CHIȘINĂU, 4 mar — Sputnik. Candidatul republicanilor la funcția de președinte al SUA, Donald Trump, și-a exprimat încrederea că va obține victorie asupra concurentei sale Hilarry Clinton, chiar înainte de a începe duelul cu aceasta.

"Eu câștig în fața lui Clinton. Am învins-o în mai multe sondaje de opinie. Și deocamdată încă nici nu am început lupta împotriva ei. Dar credeți-mă, în curând o voi începe", a spus el în cadrul dezbaterilor televizate ale pretendenților la postul de președinte al SUA din partea Partidului Republican, care au avut loc la Detroit (statul Michigan), fiind citat de presa internațională.

Дональд Трамп, Хиллари Клинтон - Sputnik Moldova
"Supermarţea" electorală din SUA: "recolta" adunată de Trump și Clinton

Intensitatea disputelor în timpul dezbaterilor a depăşit limitele acceptabile. Participanții la acestea — senatorul Marco Rubio și Ted Kruz, miliardarul Trump și guvernatorul statului Ohio John Kasich, nu şi-au prea ales cuvintele. Totodată Rubio și Kruz și-au construit strategia pe critici dure la adresa lui Trump, iar acesta le-a răspuns destul de extravagante.

Între altele, Rubio a spus că Trump face bani în alte țări, nu în SUA.

"Acest băiețel minte foarte tare în ceea ce mă privește pe mine", a reacţionat Trump.

Participanții la dezbateri s-au bruiat reciproc atât de tare, încât moderatorii au fost nevoiți de câteva ori să-i oprească și să le spună că auditoriul, pur și simplu, nu este în stare să înțeleagă ceea ce spun ei.

Fluxul de știri
0