Politician britanic: BREXIT pentru a scăpa de imigranţii români

© Sputnik / Willam WebsterBREXIT
BREXIT - Sputnik Moldova
Abonare
Liberal-democratul britanic Paul Holmes a spus în cadrul unui discurs ţinut în comitatul Cornish din Anglia că cetăţenii britanici sunt forţaţi să părăsească ţara din cauza „juhadiştilor şi a hoţilor şi violatorilor români".

CHIŞINĂU, 4 mar — Sputnik. Paul Holmes, un politician liberal-democrat britanic, a îndemnat cetăţenii să voteze în favoarea ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, argumentând că în ţară au venit "hoţi şi violatori români", precum şi "jihadişti", scrie NapocaNews.ro.

Домино. Domino - Sputnik Moldova
Brexit ar putea fi urmat de un pas similar al cehilor şi nu numai

Liderul Partidului Liberal-Democrat din regiunea Cornish (Anglia), Paul Holmes, a spus în cadrul unui discurs de promovarea a ieşirii Marii Britanii din componenţa Uniunii Europene că cetăţenii britanici sunt forţaţi să părăsească ţara din cauza „juhadiştilor şi a hoţilor şi violatorilor români".

"Marea Britanie are nevoie de imigranţi calificaţi. Nu avem nevoie de interlopi şi violatori, nu avem nevoie de cerşetori agresivi şi, categoric, nu avem nevoie de jihadişti", a spus Paul Holmes, citat de cotidianul Cornish Guardian.

Marea Britanie va organiza pe 23 iunie un referendum privind apartenenţa la Uniunea Europeană.

Fluxul de știri
0