Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Noi scenarii în Parlament

© Sputnik / Мирослав РотарьЗаседание Парламента 25.02.2016
Заседание Парламента 25.02.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Deputaţii şi-au întrerupt şedinţa în plen la solicitarea preşedintelui Parlamentului, care a anunţat convocarea de urgenţă a unei şedinţe a Biroului permanent.

CHIŞINĂU, 3 mar – Sputnik. Şedinţa de joi a Parlamentului a fost întreruptă. Preşedintele Parlamentului Andrian Candu a anunţat o pauză de o oră. 

Парламент - Sputnik Moldova
Republica Moldova
PSRM, PLDM şi PCRM fac front comun în Parlament

„Anunţ o pauză de o oră în Parlament, interval în care va fi convocată şedinţa Biroului permanent. Despre locul şi ora convocării veţi fi anunţaţi”, a declarat Candu.

Motivul convocării în şedinţă a Biroului permanent al Parlamentului nu a fost anunţat. Înainte de a face declaraţia preşedintele Parlamentului, şi liderul PSRM, Igor Dodon, a solicitat o pauză de 30 de minute.

Socialiştii au propus includerea pe ordinea de zi a şedinţei Legislativului a unei Declaraţii cu privire la capturarea Republicii Moldova. Iniţiativa a fost susţinută doar de 39 de deputaţi PSRM, PLDM şi PCRM.

Fluxul de știri
0