Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sergiu Cioclea are soluţii

© privesc.euSergiu Cioclea
Sergiu Cioclea - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul la funcţia de Guvernator al BNM, care a fost selectat de comisia specială formată în acest scop, crede în şansele îmbunătăţirii şi reformării sectorului financiar-bancar al ţării.

CHIŞINĂU, 3 mar – Sputnik. Sergiu Cioclea, aspirantul la funcţia de Guvernator al BNM care a fost declarat câştigător al concursului de selectare organizat pentru această funcţie, s-a arătat optimist în ceea ce priveşte şansa de reuşită în îmbunătăţirea şi reformarea sistemului financiar-bancar al ţării.

„Rămân convins că soluţiile pe care le vom pune în practică vor soluţiona problemele existente”, a declarat Sergiu Cioclea.

Andrian Candu şi Sergiu Cioclea - Sputnik Moldova
Politică
Candu: îl voi propune chiar azi pe Cioclea. A acceptat provocarea

El le-a mulţumit membrilor comisiei de selectare pentru munca depusă şi a apreciat drept înalt profesionalismul manifestat de aceştia, inclusiv prin întrebările ce au fost formulate în adresa dânsului.

„Le mulţumesc membrilor comisiei pentru întrebările complicate. Au avut un nivel de pregătire foarte înalt”, a spus Cioclea.

Totodată acesta a subliniat că este copleşit de responsabilitatea şi de provocarea ce îi stau în faţă şi a promis să se pregătească pentru discuţiile ce vor avea loc în parlament atunci când va fi propusă şi dezbătută candidatura sa la şefia BNM.

Fluxul de știri
0