Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Puşcărie pe viaţă pentru criminalul care au omorât o fetiţă din raionul Drochia

© Fotolia / Warren GoldswainDomestic violence
Domestic violence - Sputnik Moldova
Abonare
Copila de numai şapte ani a fost violată şi omorâtă pe data de 13 ianuarie curent de către un individ din raionul Sângerei.

CHIŞINĂU, 15 dec — Sputnik. Procuratura raionului Drochia anunţă despre condamnarea la detenţie pe viaţă a unui locuitor al raionului Sângerei, care a fost recunoscut vinovat de răpirea, violarea şi uciderea intenţionată a unei minore.

Tragedia a avut loc pe 13 ianuarie curent, în satul Hăsnăşenii-Mari, raionul Drochia, unde victima locuia împreună cu familia. După ce a fost cu uratul prin sat, fetiţa în vârstă de 7 ani a fost ademenită de inculpat cu dulciuri la marginea satului, în preajma unei foste brigăzi de tractoare.

Наручники на клавиатуре - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În Moldova au sporit cu 28% cazurile de agresare sexuală a minorilor

Minora îl cunoştea pe individ, acesta fiind o rudă a tatălui vitreg. Fiind în stare de ebrietate, inculpatul a violat şi înjunghiat de mai multe ori victima, după care a aruncat-o de vie în fântână. Auzind strigătele minorei, acesta a astupat gura fântânei cu un capac şi a plecat în raionul Sângerei.

Corpul neînsufleţit al micuţei a fost depistat peste 5 zile de către un cioban care îşi păştea oile lângă acea fântână.

Inculpatul şi-a recunoscut vina în faţa procurorilor, iar expertiza psihiatrico-psihologică a concluzionat că inculpatul este responsabil şi poate purta răspundere penală.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.

Fluxul de știri
0