Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Patru deputaţi PLDM, pe urmele lui Filat

© Sputnik / Мирослав РотарьТудор Делиу
Тудор Делиу - Sputnik Moldova
Abonare
Marţi, la Judecătoria sectorului Buiucani al capitalei nu a fost doar Vlad Filat, ci şi patru colegi de ai săi din fracţiunea PLDM.

CHIŞINĂU, 1 mar – Sputnik. Judecătoria sectorului Buiucani din Chişinău a examinat marţi demersurile apărării cu privire la menţinerea în arest a lui Filat şi caracterul public al şedinţelor de judecată. În sediul instanţei de judecată au fost prezenţi şi patru colegi de fracţiune ai liderului PLDM.

Тудор Делиу - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Deliu i-a luat locul lui Filat

Deputaţii Tudor Deliu, Vadim Pistrinciuc, Maria Ciobanu şi Grigore Cobzac au venit la Judecătoria Buiucani pentru a discuta cu Vlad Filat şi pentru a-l susţine moral.

Nu este pentru prima dată când unii dintre colegii de partid ai liderului PLDM vin la şedinţele de judecată în care este examinat cazul acestuia.

Anterior, Tudor Deliu, dar şi alţi exponenţi ai PLDM au făcut declaraţii în faţa presei despre modul în care are loc examinarea dosarului de corupţie în care este cercetat Vlad Filat.

Este de menţionat faptul că deputaţii în Parlament au posibilitatea legală de acces în instituţiile statului, acolo unde alţi cetăţeni nu au dreptul să intre fără o invitaţie sau permisiune specială.

Fluxul de știri
0