Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Procuror: încă 30 de zile de arest pentru Filat. Pentru azi e tot

© Sputnik / Мирослав РотарьАдриана Бецишор
Адриана Бецишор - Sputnik Moldova
Abonare
Adriana Beţişor a confirmat faptul că judecata i-a prelungit lui Vlad Filat termenul de arest pentru încă 30 de zile, iar demersurile avocaţilor privind judecarea lui în şedinţe publice încîă nu pot fi satisfăcute.

CHIŞINĂU, 1 mar – Sputnik. Procurorii au reuşit să obţină în instanţa de judecată un nou termen de arest de 30 de zile pentru liderul PLDM, Vlad Filat. Despre aceasta a declarat marţi procurorul Adriana Beţişor în exclusivitate pentru Sputnik.

„Astăzi a fost prelungit termenul de arest preventiv pe numele lui Vlad Filat pentru un termen de 30 de zile, la cererea procuraturii anticorupţie. Pentru azi asta e tot”, a declarat Adriana Beţişor.

Влад Филат 01/03/2016 - Sputnik Moldova
Politică
Avocat: Filat este deţinut în condiţii inumane

Procurorul a mai menţionat că şi avocaţii lui Filat au depus demersuri, care urmau să fie examinate marţi, iar miercuri instanţa de judecată va continua să examineze fondul cauzei, începând cu ora 10.30.

Adriana Beţişor s-a referit şi la demersul avocaţilor privind caracterul public al şedinţelor de judecată în dosarul Filat.

„Această solicitare a fost respinsă ca nefondată”, a menţionat procurorul, care este de părere că şedinţele publice ar putea să aibă un efect negativ asupra acestui proces şi asupra altor investigaţii pe care le efectuează procuratura.

Fluxul de știri
0