Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cât va costa reparaţia maşinii lui Chirtoacă, spartă vineri seara

© publika.mdMaşina lui Dorin Chirtoacă a fost spartă, 26.02.2016
Maşina lui Dorin Chirtoacă a fost spartă, 26.02.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Dorin Chirtoacă se pare că este ghinionist, când vine vorba despre automobile. În noaptea de vineri spre sâmbătă, maşina acestuia a fost spartă. Acum urmează să aflăm dacă mijlocul de transport va fi reparat din contul primăriei, din banii persoanli ai lui Chirtoacă sau de către compania de asigurări.

CHIŞINĂU, 27 feb – Sputnik. În noaptea de 26 spre 27 februarie, automobilul primarului Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a fost spart. Edilul susţine, potrivit publika.md, că ar fi vorba despre o spargere intenţionată, iar făptaşii ar fi ştiut al cui este mijlocul de transport.

Дорин Киртоакэ Dorin Chirtoaca - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Dorin Chirtoacă vrea să demisioneze din funcţia de primar al Chişinăului

Sursa a mai relatat, citându-l pe primar, că din maşina acestuia au fost furate chei, o agendă, un telefon şi bani.

Maşina lui Chirtoacă era parcată pe strada Bănulescu-Bodoni din Capitală, când a fost spartă de hoţi, iar primarul participa la o emisiune televizată în acel moment.

Din imaginile de la faţa locului se poate vedea că a fost spart geamul de la uşa din spate din partea stângă a maşinii.

Potrivit specialiştilor solicitaţi de Sputnik, reparaţia maşinii ar putea costa circa 100 de euro. Dar asta depinde de preţul la care va putea fi cumpărat geamul spart, precum şi de atelierul în care vor fi efectuate lucrările de reparaţie. Un geam ca aceasta costă aproximativ 40 de euro. Lucrările de reparaţie costă aproximativ la fel.

 

Fluxul de știri
0