Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Svetlana Chifa a plecat de la primărie. Reacţia lui Chirtoacă

© privesc.euSvetlana Chifa, fosta şefă a Direcţiei municipale pentru protecţia drepturilor copilului, Chişinău
Svetlana Chifa, fosta şefă a Direcţiei municipale pentru protecţia drepturilor copilului, Chişinău - Sputnik Moldova
Abonare
Săptămâna a început cu demisii. A plecat din funcţie, din proprie iniţiativă, o şefă de direcţie din cadrul Primăriei municipiului Chişinău. Primarul Dorin Chirtoacă a comentat acest caz.

CHIŞINĂU, 29 feb – Sputnik. Luni, la şedinţa serviciilor primăriei capitalei, şi-a anunţat demisia din funcţia de Şefă a Direcţiei municipale pentru protecţia drepturilor copilului Svetlana Chifa.

Maşina lui Dorin Chirtoacă a fost spartă, 26.02.2016 - Sputnik Moldova
Accidente
Cât va costa reparaţia maşinii lui Chirtoacă, spartă vineri seara

În cuvântarea sa finală în calitate de şefă a acestei direcţii, Svetlana Chifa le-a mulţumit pentru cooperare tuturor celor ci care a colaborat în anii de când dânsa lucrează la primărie.

De asemenea, Chifa le-a mulţumit pentru criticile aduse în adresa dânsei unor consilieri municipali.

„Vă doresc tuturor rezistenţă în perioada dificilă prin care trecem”, a fost una dintre urările Svetlanei Chifa adresată celor care rămân să muncească în primăria capitalei.

Primarul Dorin Chirtoacă a declarat că „doamna Svetlana Chifa pleacă din funcţie bărbăteşte, cu fruntea sus, numind realitatea aşa cum este”.

Svetlana Chifa a deţinut de-a lungul anilor diferite funcţii în cadrul primăriei capitalei.

 

Fluxul de știri
0