Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Usatîi îşi consolidează şansele electorale, cântând karaoke

© Sputnik / Rodion ProcaRenato Usatîi, karaoke
Renato Usatîi, karaoke - Sputnik Moldova
Abonare
Unii comentatori ai fenomenului politic moldovenesc împărtăşesc opinia, precum că Renato Usatîi şi-ar consolida şansele electorale cântând karaoke.

CHIŞINĂU, 28 feb – Sputnik. Din postările de pe reţelele de socializare ale colegilor de partid şi simpatizanţilor liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, ar rezulta că cea mai recentă evoluţie a politicianului în scena unui karaoke a avut loc la 27 februarie curent, în seara de sâmbătă spre duminică.

Renato Usatîi - Sputnik Moldova
Politică
Usatîi a numit „ziua X”, când va fi dată bătălia decisivă

Potrivit unor exponenţi ai „Partidului Nostru”, Usatîi ar fi cântat karaoke la o cumetrie.

Pe reţelele de socializare face furori şi o înregistrare video cu Renato Usatîi, care interpretează cântece în limba rusă la un karaoke, fiind înconjurat preponderent de doamne şi domnişoare, toate purtând rochii de seară şi dansând sub ritmurile pieselor muzicale respective în interpretarea liderului "Partidului Nostru".

Activistul civic Vitalii Voznoi, comentând evenimentul, a scris următoarele despre Usatîi:

„Cred că următoarele sondaje vor arăta 40 la sută. Pur şi simplu el lucrează foarte bine pentru electorat şi le permite „partenerilor” săi să se înşele frumos”.

În alte comentarii se spune că Renato Usatîi ar fi trebuit să participe la concursul „Eurovision”.

 

Fluxul de știri
0