Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Usatîi a numit „ziua X”, când va fi dată bătălia decisivă

© Photo : Privesc EuRenato Usatîi
Renato Usatîi - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit calculelor liderului "Partidului Nostru", Renato Usatîi, ziua în care opoziţia va da o bătălie decisivă împotriva actualei guvernări este foarte aproape. Totul, potrivit acestuia, se va întâmpla în această primăvară.

CHIŞINĂU, 26 feb – Sputnik. Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a declarat că opoziţia se pregăteşte pentru o bătălie decisivă cu actuala guvernare, iar aceasta are legătură directă cu momentul alegerii preşedintelui ţării.

Ренато Усатый - Sputnik Moldova
Politică
Renato Usatîi prezice o bătălie decisivă pentru Moldova

Potrivit lui Usatîi, opoziţia este pregătită să dea o bătălie finală şi decisivă contra actualei guvernări, iar asta se va întâmpla la data când Parlamentul va încerca să aleagă Preşedintele Republicii Moldova.

„Ziua "X" este ziua în care vor încerc să aleagă Preşedintele. Dar asta nu înseamnă că nu vor fi şi alte acţiuni până atunci. Cel puţin, nu ne vom reproşa că nu am făcut tot ce depinde de noi”, a menţionat Usatîi.

Acesta a mai spus că guvernarea de la Chişinău minte partenerii externi, pentru că au nevoie de banii acestora, iar reformele sunt doar mimate.

Politicianul a mai declarat că au loc tentative de a acapara puterea şi la nivel local, inclusiv în municipiul Bălţi, prin acţiuni de corupere a consilierilor municipali.

 

Fluxul de știri
0