Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cu cine se sărută în public James Bond (vezi foto)

© familie-relatii.acasa.roPierce Brosnan sau "James Bond" şi Keely Shaye Smith
Pierce Brosnan sau James Bond şi Keely Shaye Smith - Sputnik Moldova
Abonare
Celebrul "Agent 007" îşi iubeşte nebuneşte soţia, care nu este nici pe departe întruchiparea stereotipurilor hollywood-iene. Relaţia dintre cei doi provoacă nu doar discuţii ci şi multă admiraţie.

CHIŞINĂU, 28 feb – Sputnik. Celebrul actor originar din Irlanda, Pierce Brosnan, cunoscut mai cu seamă pentru rolul agentului serviciilor speciale, James Bond, sau „Agentul 007”, a provocat discuţii aprinse prin alegerea partenerei sale de viaţă.

Aleasa lui „James Bond” este jurnalista Keely Shaye Smith.

Военная операция НАТО против Югославии. Съемки 1999 года - Sputnik Moldova
Fost agent CIA: am primit milioane de dolari ca să dezmembrăm Iugoslavia

Într-un material postat pe portalul 100news.biz se menţionează că actorul Pierce Brosnan nu a dus niciodată lipsă de atenţia unora dintre cele mai arătoase femei, după standardele hollywood-iene.

Însă, dincolo de tipajul partenerelor sale de cinema, „Bond” a ales-o pe Keely Smith, care este antipodul stereotipurilor promovate de cinematografia occidentală.

Presa scrie că James Bond a găsit de cuviinţă să ignore cu desăvârşire tiparele considerate obişnuite pentru persoane ca el şi să-şi aleagă o parteneră de viaţă foarte diferită de idealurile ilustrate de Hollywood.

Despre această pereche presa a mai scris că se iubesc nebuneşte, iar Bond este îndrăgostit lulea de Smith, care i-a fost un adevărat sprijin în situaţiile dificile din viaţă.

Cei doi nu-şi ascund pasiunea unul faţă de celălalt nici atunci când iese în public. Agentul 007 îşi ţine de mână soţia şi uneori chiar îi dă sărutări în văzul tuturor.

© familie-relatii.acasa.roPierce Brosnan sau "James Bond" şi Keely Shaye Smith, sărut
Pierce Brosnan sau James Bond şi Keely Shaye Smith, sărut - Sputnik Moldova
Pierce Brosnan sau "James Bond" şi Keely Shaye Smith, sărut
Fluxul de știri
0