Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie: două moldovence omorâte în Italia, din gelozie

© Fotolia / bilderstoeckchenPistol with ammunition
Pistol with ammunition - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit circumstanţelor în care s-a produs tragedia, omorul ar fi fost comis din cauza geloziei. Doi copii minori au rămas fără mamă.

CHIŞINĂU, 27 feb – Sputnik. Despre faptul că două moldovence au fost omorâte în oraşul italian Rovigo scrie portalul realitatea.md. Potrivit sursei, este vorba despre mama şi fiica sa. Ucigaşul s-a sinucis.

penitenciar тюрма - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Jumătate de secol după gratii pentru asasinarea unei femei

Sursa scrie că autorul dublului omor este un bărbat de 41 de ani, originar din Albania. Acesta era soţul femeii mai tinere.

Poliţia presupune, pornind de la circumstanţele în care a fost comisă crima, că dublul omor şi sinuciderea ar fi fost săvârşite în acelaşi timp, iar motivul ar fi gelozia.

Femeia ar fi intenţionat să plece de la soţ la mamă-sa, însă bărbatul nu şi-ar fi putut controla emoţiile provocate de gelozie şi le-a împuşcat pe ambele femei, iar apoi s-a sinucis din aceeaşi armă.

La locul crimei a fost găsită o altă persoană rănită – persoana care era angajată să îngrijească casa. Aceasta ar fi fost rănită în timpul săvârşirii dublului omor.

Femeia omorâtă de soţul său avea doi copii, unul de doi şi altul de unsprezece ani. Despre tragedie a fost informat şi fratele acesteia, în vârstă de 17 ani.

Fluxul de știri
0