Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dorin Chirtoacă vrea să demisioneze din funcţia de primar al Chişinăului

© Sputnik / Мирослав РотарьДорин Киртоакэ Dorin Chirtoaca
Дорин Киртоакэ Dorin Chirtoaca - Sputnik Moldova
Abonare
Consilierul municipal Ion Ştefăniţă a declarat că Dorin Chirtoacă l-a anunţat într-o discuţie privată că vrea să demisioneze din funcţia de primar al Chişinăului.

CHIŞINĂU, 12 feb – Sputnik. Primarul municipiului Chişinău Dorin Chirtoacă este gata să-şi dea demisia. Despre aceasta anunţă consilierul neafiliat în Consiliul Municipal Chişinău, Ion Ştefăniţă.

Alesul local scrie pe pagina sa de socializare că edilul i-a făcut această dezvăluire în cadrul unei discuţii private.

„Toate concluziile le fac după ce discut cu oamenii, astfel săptămâna aceasta am discutat cu primarul general. Luni, un 20 de minute, după şedinţa operativă a primăriei, şi miercuri seara, la solicitarea dlui Primar, pe parcursul a o oră, am avut un dialog (sper eu, a fost un dialog sincer din partea Dlui),… un lucru mi-a rămas în cap din cele spuse de Primar – „Ioane, eu azi aş demisiona din această funcţie!!!”, scrie Ştefăniţă.

Consilierul a mai lansat un mesaj la adresa primarului Chirtoacă. „P. S. Dacă ai obosit, cred că trebuie să urmeze o decizie înţeleaptă, dacă îţi iubeşti totuşi oraşul…”.

Fluxul de știri
0