Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce se întâmplă cu sediile PLDM din raioanele ţării

© privesc.euTudor Deliu, deputat PLDM
Tudor Deliu, deputat PLDM - Sputnik Moldova
Abonare
Presa scrie că în unele raioane PLDM ar fi rămas brusc fără sedii, iar în reţelele de socializare au apărut afirmaţii precum că formaţiunea nu ar mai avea bani.

CHIŞINĂU, 26 feb — Sputnik. Vineri, în timpul şedinţei plenare a Parlamentului, deputatul liberal-democrat, Tudor Deliu, a oferit unele explicaţii cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla cu sediile PLDM din unele raioane.

Тудор Делиу - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Deliu i-a luat locul lui Filat

Reprezentantul PLDM nu a făcut referire la situaţia financiară a partidului, dar a menţionat că formaţiunea nu deţine în proprietate sediile din în raioane, ci le utilizează în baza unor contracte de locaţiune.

Noi nu deţinem aceste sedii în proprietate, ci în baza unor contracte de chirie. Probabil, în unele dintre acestea deja sunt alţi arendaşi. Contactele respective se încheie, apoi se reziliază”, a declarat Tudor Deliu.

Liberal-democratul a dat asigurări că acolo unde PLDM momentan nu mai are în locaţiune un sediu, va fi găsit în curând altul, iar organizaţiile de partid teritoriale nu vor rămâne pe drumuri.

Fluxul de știri
0