Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Primăria capitalei, luată cu asalt de protestatari

© privesc.euConsiliul Municipal Chişinău, scandal, protestatarii au intrat în sala de şedinţe. 25.02.2016
Consiliul Municipal Chişinău, scandal, protestatarii au intrat în sala de şedinţe. 25.02.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Joi, reprezentanţii şi angajaţii de la mai multe companii de construcţie din Chişinău au dat buzna în sala de şedinţă a Consiliului municipal Chişinău şi au ocupat tribuna forului deliberativ local.

CHIŞINĂU, 25 feb — Sputnik. Reprezentanţii şi angajaţii unor companii de construcţie care activează în capitală, au decis să protesteze în felul acesta împotriva modalităţii prin care au fost sistate lucrările de construcţie, pentru desfăşurarea cărora ar avea toate actele prevăzute de lege.

„Cum acest consiliu ne permite să începem construcţia, după care tot consilierii municipali vin şi ne sistează lucrările de construcţie?”, a întrebat unul dintre reprezentanţii protestatarilor de la tribuna din sala de şedinţe a CMC.

ședința primăriei заседание примэрии Chirtoacă Киртоакэ - Sputnik Moldova
Politică
Metamorfoze spectaculoase în CMC: Chirtoacă pierde puterea

Manifestanţii îi critică pe consilierii socialişti pentru faptul că aceştia ar organiza acţiuni prin care fac imposibile orice lucrări de construcţie.

Pe de altă parte, consilierii socialişti susţin că toate acţiunile prin care au fost stopate unele lucrări de construcţie au vizat doar obiecte în privinţa cărora există mari dubii privind respectarea legii. Aceştia mai afirmă că locatarii din blocurile din preajmă se plâng de acţiunile companiilor de construcţie.

În afară de reprezentanţii şi angajaţii companiilor de construcţie, la CMC au fost invitaţi şi locatarii din blocurile din preajma şantierelor, care au devenit subiect de scandal în capitală.

Fluxul de știri
0