Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sportivii de la "Voievod" au cucerit trei medalii de aur la campionatul național

© из личного архива Николая ПаскаруСпортсмены федерации "Воевод", победители чемпионата
Спортсмены федерации Воевод, победители чемпионата - Sputnik Moldova
Abonare
Cinci medalii, între care trei de aur, una de argint și una de bronz, au câștigat luptătorii federației "Voievod" în competiții la scară națională.

CHIȘINĂU, 22 feb — Sputnik. Federația Națională de Lupte "Voievod" a câștigat cinci medalii la Campionatul național de lupte corp la corp între seniori, juniori și copii, care s-au desfăşurat la Chișinău, a declarat luni președintele federației "Voievod", Nicolae Pascaru.

Voievod - Sputnik Moldova
Sport
Sportivii de la „Voievod” s-au întors din România cu 8 medalii de aur

Potrivit acestuia, sportivii de la "Voievod" au adus pentru organizația lor trei medalii de aur (Dumitru Sevastian, Gheorghe Lupu și Nicolae Major), una de argint (Dan Ionașcu) și una de bronz (Petru Poporeț).

"Noi ne-am prezentat cu o echipă din șase sportivi. Mentorii lor sunt antrenorul Alexandru Sevastian (nivelul doi în viziunea "Voievod") de la clubul "King-Ring" din comuna Ciorescu și antrenorul Valentin Pascal (nivelul unu în viziunea "Voievod") de la clubul "Titan" din Chișinău", a precizat Pascaru.

Cea mai bună evoluție a fost a lui Dumitru Sevastian din comuna Ciorescu (clubul "King-Ring"), care a prezentat și patru master-class-uri, a mai menţionat preşedintele federaţiei.

Fluxul de știri
0