Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Trei morţi într-un accident cu implicarea autobuzului de pe ruta Moscova-Cahul.

© fb.com/moldovamea.mdДТП в Ширяевском районе Одесской области
ДТП в Ширяевском районе Одесской области - Sputnik Moldova
Abonare
Surse media din Ucraina au informat că în noaptea spre 21 februarie, în regiunea Odesa a avut loc un accident în lanţ cu implicarea a şase automobile, în rezultatul căruia au murit trei pasageri ai unui autobuz care circula pe ruta „Moscova - Cahul".

CHIŞINĂU, 21 feb — Sputnik. Serviciul de presă al Direcţiei principale al Serviciului pentru situaţii excepţionale din regiunea Odesa a comunicat că accidentul s-a produs noaptea, în jurul orei trei, la kilometrul 375 pe drumul Kiev — Odesa, fiind implicate şase mijloace de transport.

Accident - Sputnik Moldova
Accidente
Accident cu consecinţe tragice în apropiere de Chişinău

Potrivit anchetei, şoferul autobuzului Setra înregistrat în Republica Moldova, care circula pe ruta „Moscova — Cahul", a pierdut controlul asupra mijlocului de transport, care a intrat în coliziune cu două camioane, DAF şi MAN. În consecinţă, autobuzul s-a răsturnat, după care acesta a mai fost lovit de un alt camion, de marca Scania, în care a intrat ulterior un autoturism Chevrolet şi un microbuz Mercedes-Vito.

Salvatorii sosiţi la faţa locului au fost nevoiţi să taie uşile laterale pentru a elibera oamenii dintre fiare. În autobuz se aflau 37 de persoane, dintre care doi şoferi. În rezultatul accidentului, trei oameni şi-au pierdut viaţa, aceştia fiind pasageri ai autobuzului. Şase răniţi au fost spitalizaţi, unul părăsind instituţia medicală după acordarea ajutorului necesar. Ceilalţi răniţi nu sunt traumatizaţi grav. Împrejurările producerii accidentului se investighează.

Ministerul de Externe al RM nu este gata la moment să ofere informaţii în legătură cu accidentul produs în regiunea Odesa şi dacă printre persoanele decedate sunt şi cetăţeni moldoveni, dar a promis să vină cu date exacte în cel mai scurt timp.

Fluxul de știri
0