Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident cu consecinţe tragice în apropiere de Chişinău

© Sputnik / Vladimir PolusatovAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
O persoană a murit, iar alte trei au fost internate în urma unui grav accident care s-a produs noaptea trecută pe drumul care leagă capitala de comuna Băcioi.

CHIŞINĂU, 21 feb — Sputnik. În tragicul accident care a avut loc sâmbătă seara pe traseul Chişinău-Băcioi şi-a pierdut viaţa o femeie în vârstă de 70 de ani. Alte două persoane aflate în autoturismul de marca „Renault”, printre care şi un copil de şase ani, au ajuns la spital.

Accident - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Accident rutier la Chișinău: o femeie a fost lovită de un automobil

Potrivit poliţiei, vinovat de accident s-ar face şoferul de 20 de ani al celuilalt automobil, care se deplasa spre localitatea Băcioi. Acesta ar fi ieşit pe contrasens, tamponând frontal maşina care circula regulamentar spre capitală. Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost internat şi el pentru îngrijiri medicale. Se pare că acesta nu avea permis de conducere.

Cazul este investigat pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului. Dacă va fi găsit vinovat, şoferul riscă până la şapte ani privaţiune de libertate.

Fluxul de știri
0