Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sâmbătă dimineaţa pe rafturile magazinelor va apărea pâinea socială

© Sputnik / Владимир Вяткин / Accesați arhiva multimediaХлебопекарня на элеваторе в районном центре Шипуново, pâine
Хлебопекарня на элеваторе в районном центре Шипуново, pâine - Sputnik Moldova
Abonare
Franzeluţa începe să producă pâinea socială, care va fi vândută la preţul de 3 lei, iar zilnic va fi produsă o cantitate de 3 tone de asemenea pâine.

CHIŞINĂU, 19 feb – Sputnik. Cel mai mare combinat de panificaţie din ţară ”Franzeluţa” anunţă că în noaptea de vineri spre sâmbătă, 20 februarie, începe să funcţioneze o linie de producţie a unui nou sortiment de pâine, denumit generic ”pâinea socială”.

„Noul sortiment de pâine va putea fi găsit pe toate rafturile magazinelor din lanţul de desfacere ”Franzeluţa”, începând chiar de sâmbătă dimineaţă. Pâinea socială va costa 3 lei”, anunţă întreprinderea.

Примэрия города Оргеева - Sputnik Moldova
Republica Moldova
”Pâinea socială” va costa doi lei la Orhei

Directorul general al ”Franzeluţa”, Boris Andros, a declarat că prin introducerea noului sortiment de pâine, întreprinderea va răspunde nu doar cererii unui segment important de consumatori, dar şi unei nevoi sociale.

”Întreaga societate trece acum printr-o perioadă dificilă. Iată de ce este important să venim cu un produs pentru toate buzunarele, mai ales că am fost încurajaţi de conducerea Guvernului că vom fi susţinuţi în acest demers. Ni s-a aprobat o cantitate de grâu din rezervele statului, acordată cu împrumut întreprinderii noastre cu termen de restituire după roada noua. Pentru noi si creditul polonez este foarte important si am apreciat rapiditatea cu care s-au luat măsuri pentru a fi deblocat”, declarat Andros.

”Pâinea socială va avea un preţ accesibil, dar acest lucru nu înseamnă în nici un caz că această pâine va fi mai puţin calitativă”, a adăugat Andros.

Noua linie de producţie a Combinatului va furniza zilnic circa 3 tone de pâine socială.

Fluxul de știri
0