Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Democraţii: cu gândul la viitor

© Sputnik / Мирослав РотарьPDM sediu ПДМ офис
PDM sediu ПДМ офис - Sputnik Moldova
Abonare
Democratul Constantin Botnari pleacă din Parlament pentru a merge în teritoriu să pregătească formaţiunea şi susţinătorii de alegerile parlamentare anticipate.

CHIŞINĂU, 18 feb – Sputnik. Decizia de a pleca din Parlament a deputatului democrat Constantin Botnari a fost luată de partid, au declarat surse bine informate pentru agenţia Sputnik.

Botnari, care este şi secretar general al PDM, va activa în raioanele ţării unde se va ocupa de pregătirea formaţiunii şi susţinătorilor pentru alegerile parlamentare anticipate. 

„Constantin Botnari pleacă din Parlament pentru a lucra în teritoriu. Acesta va avea misiunea să pregătească membrii PDM şi susţinătorii de alegerile parlamentare anticipate, care cel mai probabil vor avea loc la toamnă”, a declarat pentru Sputnik sursa citată.

Constantin Botnari - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ce se ascunde în spatele plecării unui democrat din Parlament

Bornari a depus la 11 februarie pe numele preşedintelui Parlamentului Andrian Candu cererea de demisie din funcţia de deputat. Hotărârea privind demisia acestuia a fost înregistrată la începutul acestei săptămâni la Biroul permanent al Parlamentului.

Secretarul general al democraţilor este prezentat pe site-ul oficial al PDM ca „un partener de nădejde pentru echipele partidului din satele și orașele țării, alături de care se implică în rezolvarea problemelor”.

„Nu face politică de la oficiu sau de la televizor, ci merge peste tot în țară, acolo unde poate vorbi față în față cu oamenii”.

Constantin Botnari a acces în Parlamentul Moldovei în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2014.

Fluxul de știri
0