Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Avantaje pentru companiile moldoveneşti participante la Horizon 2020

© Sputnik / Ana CiofuAna Ciofu
Ana Ciofu - Sputnik Moldova
Abonare
Întreprinderile moldoveneşti care obţin Certificatul de Excelenţă în cadrul Programului Horizon 2020 ar putea obţine avantaje la atragerea investitorilor.

CHIŞINĂU, 16 feb – Sputnik. Companiile care obţin un punctaj înalt la evaluare în cadrul Programului Horizon 2020 primesc un Certificat de Excelență din partea Comisiei Europene.

Ana Ciofu - Sputnik Moldova
Orizont 2020 – sume uriaşe, dar şi condiţii stricte pentru IMM-uri

Această informaţie a fost oferită pentru Sputnik de către Ana Ciofu, în calitate de Punct Național de Contact pentru ÎMM în cadrul Programului Horizon 2020.

Sursa a explicat că acest Certificat le oferă titularilor avantaje deosebite în alte competiţii similare şi reprezintă un atu important în discuţiile cu investitorii privaţi.

Activitatea ÎMM-urilor din Moldova în cadrul Horizon 2020 începe să dea rezultate, iar la moment avem deja două companii care au obţinut un asemenea Certificat de Excelenţă, prin care se subliniază caracterul inovaţional al proiectelor înaintate”, a subliniat Ana Ciofu.

© Sputnik / Ana CiofuOrizont 2020, certificat de Excelenţă
Orizont 2020, certificat de Excelenţă - Sputnik Moldova
Orizont 2020, certificat de Excelenţă

„Sperăm că în 2016 se va înregistra o creștere a numărului de proiecte depuse la SME Instrument și cît mai multe companii să obțină astfel de Certificate care demonstrează potențialul inovațional al antreprenorilor moldoveni”, a punctat interlocutoarea.

 

Fluxul de știri
0