Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Sputnik a lansat portalul de știri Sputnik Tadjikistan

© Sputnik / Мирослав РотарьСпутник Таджикистан
Спутник Таджикистан - Sputnik Moldova
Abonare
Noua sursă va propune cititorilor un conţinut multimedia divers, în limbile tadjică şi rusă.

CHIȘINĂU, 15 feb, Serviciul de presă Sputnik. Agenția Internațională de Știri și Radio Sputnik a anunțat lansarea portalului de știri în limbile tadjikă și rusă. O echipă de jurnaliști și redactori profesionişti vor relata despre evenimentele internaționale și locale și va oferi tot spectrul de opinii pe teme de actualitate.

"Sputnik este o sursă mass-media modernă, care se deosebește de alte surse de informații în primul rând prin selectarea temelor și viziunilor, prin modul de a înțelege lumea", subliniază redactorul principal Sputnik, Margarita Simionean.

Международная авиационно-космическая выставка Dubai Airshow-2015. День третий, SATELIT - Sputnik Moldova
Societate
Sputnik Moldova trece Prutul

Portalul de știri Sputnik Tadjikistan le propune cititorilor un conţinut multimedia divers. Infografică, video, reportaje foto, emisie on line, vot pe internet. Pe lângă știrile operative, auditoriul portalului Sputnik Tadjikistan va avea acces la materiale analitice, interviuri exclusive, opinii ale experților.

Concepția Sputnik înseamnă tehnologiile moderne de transmisiune, profesionalism și apropiere de cititori, ceea ce-i permite agenţiei Sputnik să se dezvolte rapid și să cucerească auditoriul din întreaga lume. Sloganul "Spunem ceea ce alţii trec sub tăcere" reflectă plenar conținutul surselor de știri Sputnik, care urmăresc să aducă în atenţia publicului diverse puncte de vedere asupra evenimentelor internaționale.

Sputnik (sputniknews.com) este o agenţie de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogă, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik primesc 24 de ore din 24 ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

Fluxul de știri
0