Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Candu a anunţat când va fi făcut public numele guvernatorului BNM

© Sputnik / Евгений ПанасенкоПарламент Молдовы
Парламент Молдовы - Sputnik Moldova
Abonare
La prima şedinţă plenară a Legislativului din sesiunea de primăvară-vară va fi prezentat spre aprobare candidatul la funcţia de guvernator al Băncii Naţionale a Moldovei.

CHIŞINĂU, 12 feb – Sputnik. Preşedintele Parlamentului Andrian Candu a declarat, vineri, că la prima şedinţă plenară a Legislativului din sesiunea de primăvară-vară va fi prezentat spre aprobare candidatul la funcţia de guvernator al Băncii Naţionale a Moldovei. 

Национальный банк Молдовы - Sputnik Moldova
Politică
Parlamentul se grăbeşte să numească Guvernatorul BNM

Anunţul a fost făcut în cadrul şedinţei comune a Parlamentului şi Guvernului care se desfăşoară, vineri, la Palatul Republicii.

„La începutul şedinţelor plenare trebuie să avem candidaţii la funcţia de guvernator al Băncii Naţionale a Moldovei. Candidaţii care doresc şi îndeplinesc condiţiile trebuie să depună dosarele în cadrul concursului”, a declarat Candu.

Parlamentul a lansat un nou concurs pentru selectarea candidatului la funcţia de guvernator al Băncii Naţionale a Moldovei. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 22 februarie.

„Zilnic vor fi prezentate informaţii despre candidaţii care aspiră la fotoliul guvernatorului BNM”, a precizat Candu.

Preşedinte al comisiei de selectare a candidatului la funcţia de guvernator al BNM este deputatul Ştefan Creangă.

Fluxul de știri
0