Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Doi funcţionari din capitală au scăpat ca prin urechile acului

© Sputnik / Евгений ПанасенкоPrimăria Municipiului Chişinău
Primăria Municipiului Chişinău - Sputnik Moldova
Abonare
Doi funcţionari importanţi din administraţia capitalei s-au dovedit a fi mai norocoşi decât colegul lor, pretorul sectorului Centru, care a fost demis de CMC după audierile privind incidentul tragic din localul "La Soacra".

Oleg Poiată, pretorul sectorului Centru, Chişinău - Sputnik Moldova
Politică
Pretorul sectorului Centru al capitalei a fost demis
CHIŞINĂU, 11 feb – Sputnik. Consilierii locali din Chişinău, au examinat joi alte două propuneri de demiteri a unor funcţionari din administraţia municipiului. Dar aceştia au rămas ca prin minune în funcţii.

După ce l-au demis pe Oleg Poiată, pretorul sectorului Centru, consilierii municipali nu s-au putut înţelege în privinţa demiterii altor doi funcţionari şi anume a şefului Direcţiei generale comerţ, alimentaţie publică şi prestări servicii a Consiliului municipal Chişinău, Marcel Zambiţchi şi directorului Pieţei Centrale, Veaceslav Balan.

Astfel, nu au fost acumulate suficiente voturi pentru demiterea acestora. Prin votul majorităţii consilierilor prezenţi la şedinţă, cei doi funcţionari au fost sancţionaţi cu avertisment.

Fluxul de știri
0