Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

În RM a dispărut un partid comunist

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaСерп и молот. Secera şi ciocanul, comunism, comunişti
Серп и молот. Secera şi ciocanul, comunism, comunişti - Sputnik Moldova
Abonare
Un partid înregistrat în Republica Moldova, care se raportează prin denumirea sa şi prin statut la ideologia comunistă, a fost exclus din registrul partidelor politice înregistrate oficial.

CHIŞINĂU, 11 feb – Sputnik. Ministerul Justiţiei a executat o hotărâre a Judecătoriei Buiucani din municipiul Chişinău şi a adoptat o decizie privind radierea Partidului Politic „Partidul Comunist Reformator din Moldova” şi simbolicii acestuia din lista organizaţiilor social-politice înregistrate de stat.

Игорь Додон - Sputnik Moldova
Politică
Dodon: PCRM şi-a dat obştescul sfârşit. Invit comuniştii în PSRM

„În vederea executării Hotărârii Judecătoriei Buiucani din municipiul Chişinău din 24 aprilie 2015 privind anularea actului administrativ, precum şi a încheierii din 27 noiembrie 2015 a aceleiaşi instanţe de judecată privind explicarea hotărârii judecătoreşti, se anulează decizia Ministerului Justiţiei al Republicii Moldova din 23 iunie 2014 privind înregistrarea Partidului Politic „Partidul Comunist Reformator din Moldova" şi a simbolicii Partidului Politic „Partidul Comunist Reformator din Moldova”, se spune într-un comunicat difuzat de serviciul de presă al Ministerului Justiţiei.

Instituţia a subliniat că această formaţiune a fost radiată din Registrul partidelor politice.

Decizia Ministerului Justiţiei urmează să fie publică  în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0