Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul şi Guvernul, în şedinţă comună la 12 februarie

© Sputnik / Evgheni PanasenkoПарламент Республики Молдова
Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Membrii Guvernului şi cei ai Parlamentului se vor întruni vineri în cadrul unei şedinţe comune unde vor analiza stadiul de implementare a Acordului de asociere RM-UE.

CHIŞINĂU, 11 feb – Sputnik. La 12 februarie, va avea loc o ședință de lucru comună a conducerii Parlamentului cu membrii Guvernului.

La această ședință vor fi puse în discuție chestiunea privind realizarea în sesiunea de primăvară-vară a Programului legislativ pentru implementarea Acordului de Asociere RM-UE, precum și stabilirea priorităților legislative pentru această sesiune.

Miniștri Filip Филип Министры - Sputnik Moldova
Politică
Primul proiect cu care va merge Filip în Parlament

Premierul Pavel Filip le-a solicitat miniştrilor să facă o analiză amplă a gradului de implementare a Programului respectiv, atât în privința proiectelor care se află pe agenda Parlamentului, cât și privind stadiul de elaborare și promovare a proiectelor restante.

Filip a accentuat că realizarea Acordului de Asociere RM-UE constituie o prioritate indiscutabilă. La ultima ședință a Comisiei guvernamentale pentru integrare europeană au fost analizate restanțele în acest sens, stabilindu-se  necesitatea unui efort sporit, atât la nivel de Guvern, cât şi la nivel de Parlament, pentru a urgenta adoptarea actelor necesare pentru realizarea angajamentelor asumate.

Fluxul de știri
0