Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Următoarele ţinte ale PSRM: Parlamentul, ambasadele SUA şi UE

© Sputnik / Nicolai CostirchinДЛЯ ЛАЙФ!!! Protest 10/02/2016 Протест
ДЛЯ ЛАЙФ!!! Protest 10/02/2016 Протест - Sputnik Moldova
Abonare
Următoarele acţiuni de protest ale socialiştilor vor fi organizate inclusiv la Parlament, la ambasada SAU şi la ambasada UE de la Chişinău.

CHIŞINĂU, 10 feb – Sputnik. Liderul socialiştilor moldoveni, Igor Dodon, a anunţat miercuri la protestul organizat de PSRM în faţa clădirii guvernului că acţiuni manifestaţii similare vor fi organizate în curând la ambasadele SUA şi UE de la Chişinău, precum şi la Parlament.

Cavcaliuc - Sputnik Moldova
Politică
Cum a încercat Dodon să scoată miniştrii din casa Guvernului

Igor Dodon a precizat că PSRM va organiza şi la Parlament proteste, atunci când adunarea legislativă va fi convocată în prima şedinţă plenară din sesiunea de iarnă-primăvară.

Liderul socialiştilor a menţionat că protestatarii îi vor întâmpina pe deputaţi la intrarea în sediul legislativului, cărora le vor cere ca Parlamentul să fie dizolvat şi să fie organizate alegeri anticipate pentru legislativ.

Politicianul a ţinut să evidenţieze faptul că nici un fel de acţiuni violente nu vor fi admise la protestele socialiştilor şi că nu vor fi admise provocări sau tentative de luare cu asalt a clădirilor oficiale.

De asemenea, Dodon a anunţat că membrii şi simpatizanţii PSRM vor organiza manifestaţii de protest şi la ambasadele UE şi SUA la Chişinău, pentru a atenţiona conducătorii acestora că guvernele care i-au delegat susţin în Republica Moldova o guvernare oligarhică.

Fluxul de știri
0