Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cum a încercat Dodon să scoată miniştrii din casa Guvernului

© Sputnik / Miroslav RotariCavcaliuc
Cavcaliuc - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul socialiştilor, Igor Dodon, i-a criticat pe membrii guvernului, care au intrat la şedinţa executivului prin partea din spate a clădirii evecutivului. Politicianul i-a invitat pe toţiminiştrii în faţa poporului, asigurându-i că la protestele organizate de socialişti nimeni nu va aplica violenţa.

CHIŞINĂU, 10 feb – Sputnik. Liderul PSRM, Igor Dodon, i-a îndemnat pe membrii Guvernului să iasă în faţa protestatarilor adunaţi în PMAN. Politicianul le-a dat asigurări miniştrilor moldoveni că aceştia nu vor fi maltrataţi de protestatari.

„Să vină aici, în faţa poporului, dacă au curaj. Eu personal le garantez integritatea”, a declarat Igor Dodon.

Pavel Filip - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Premierul Filip a reacţionat la protestele organizate de Dodon

Liderul socialiştilor a mai declarat că protestele pe care le organizează socialiştii sunt paşnice şi nici un fel de tentative de manifestare a violenţei nu vor fi tolerate.

„Oamenii în majoritatea lor vor să-i apuce şi să-i zdruncine”, a mai precizat Dodon, referindu-se la atitudinea cetăţenilor faţă de politicieni, dar şi faţă de actualii miniştri în particular.

Cu toate acestea, la protestele socialiştilor, a dat asigurări Dodon, nimeni nu va fi agresat.

„Îi sugerez lui Filip să iasă la oameni. Veniţi încoace, veniţi să vorbiţi cu lumea. Jos la popor”, a spus Igor Dodon.

Fluxul de știri
0