Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Premierul Filip a reacţionat la protestele organizate de Dodon

© gov.mdPavel Filip
Pavel Filip - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Pavel Filip a declarat că este gata să discute cu protestatarii, iar Guvernul se va ocupa de îmbunătăţirea vieţii oamenilor şi se va ocupa mai puţin de politică.

CHIŞINĂU, 10 feb – Sputnik. Premierul Pavel Filip a reacţionat în debutul şedinţei Guvernului la protestul organizat miercuri la sediul Executivului de către membrii şi susţinătorii PSRM. 

„Suntem deschişi pentru dialog. Cunoaştem toate nevoile cu care se confruntă cetăţenii Moldovei. Vom face mai puţină politică la Guvern şi vom acţiona pentru a îmbunătăţi viaţa cetăţenilor”, a declarat premierul.

Proteste 24.01.2016 Протест 24.01.2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În jur de 2 mii de protestatari, aşteptaţi în faţa Guvernului

În jur de 2 mii de protestatari, potrivit organizatorilor şi 500, potrivit poliţiei, scandează în aceste clipe în faţa Guvernului „Alegeri anticipate”, „Jos Guvernul”, „Hoţii la puşcărie”.

Liderul PSRM Igor Dodon a declarat că „doar prin presiune socială constantă, cu mii de cetăţeni, putem opri consolidarea oligarhiei”.

Executivul Partidului Socialiștilor a decis să organizeze miercuri un miting de amploare în fața Guvernului. 

 

Fluxul de știri
0