Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

În jur de 2 mii de protestatari, aşteptaţi în faţa Guvernului

© Sputnik / Miroslav RotariProteste 24.01.2016 Протест 24.01.2016
Proteste 24.01.2016 Протест 24.01.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
PSRM organizează miercuri o acţiune de protest în faţa Guvernului, în timp ce miniştrii din Cabinetul Filip se vor convoca în şedinţă de lucru.

CHIŞINĂU, 10 feb – Sputnik. În jur de 2 mii de protestatari se pregătesc să picheteze miercuri clădirea Guvernului, în timp ce miniştrii din Cabinetul Filip se vor convoca în şedinţă de lucru.

Manifestaţia este organizată de membrii şi susţinătorii PSRM. Liderul formaţiunii Igor Dodon a declarat că acţiunile de protest vor începe la ora 15.00. 

Proteste 24.01.2016 Протест 24.01.2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Socialiştii optează pentru continuarea protestelor

„Doar prin presiune socială constantă, cu mii de cetăţeni, putem opri consolidarea oligarhiei. Anume așa vom proceda. Trebuie să fim mulți, o mână de oameni nu poate face nimic”, a declarat Dodon.

Executivul Partidului Socialiștilor a decis să organizeze miercuri un miting de amploare în fața Guvernului. 

„Începînd cu ora 15:00 vom înconjura sediul Guvernului în perimetrul străzilor Pușkin, Bănulescu-Bodoni, Ștefan cel Mare şi Sfânt. Vom fi mulți, fără simbolica de partid, fără mesaje partinice sau ideologice”, a declarat Dodon.

La acţiunea de protest nu vor participa membrii şi susţinătorii Partidului Nostru, iar Platforma DA nu a luat încă o decizie în acest sens. 


Fluxul de știri
0