Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Socialiştii optează pentru continuarea protestelor

© Sputnik / Miroslav RotariProteste 24.01.2016 Протест 24.01.2016
Proteste 24.01.2016 Протест 24.01.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
PSRM a decis să continue acţiunile de protest până când va fi dizolvat Parlamentul şi vor fi anunţate alegeri parlamentare anticipate.

CHIŞINĂU, 9 feb – Sputnik. Stoparea situaţiei catastrofale în economie şi în domeniul social poate avea loc doar dacă forţele de opoziţie vor continua protestele până la obţinerea alegerilor parlamentare anticipate. Decizia a fost luată marţi la şedinţa Comitetului Executiv Politic al PSRM.

Proteste 22.01.2016 Протест 22.01.2016 - Sputnik Moldova
Politică
Dodon a descifrat pentru ambasadorul britanic scenariile unor evoluţii în RM

„Guvernarea poate ceda doar dacă va avea loc o presiune constantă, în creştere, asupra tuturor instituţiilor de stat”, au constatat membrii organului de conducere al PSRM.

PSRM reiterează faptul că doar alegerile parlamentare anticipate, scoaterea instituţiilor de stat din captivitate, precum şi alegerea directă a preşedintelui statului de către popor constituie soluţia de depăşire a crizei sistemice în care se află Moldova.

PSRM anunţă că va organiza, miercuri, o acţiune paşnică de protest în jurul Guvernului pentru a bloca desfăşurarea şedinţei Cabinetului de Miniştri.

Fluxul de știri
0