Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ghimpu a fost bătut mai crunt decât se vede în imagini

© Sputnik / Мирослав РотарьМихай Гимпу
Михай Гимпу - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul liberalilor moldoveni a sugerat că ceea ce au surprins camerele de luat vederi nu reflectă tot ce i s-a întâmplat cu adevărat în seara de 20 ianuarie, când au pus mâinile pe el mai mulţi protestatari furioşi.

CHIŞINĂU, 9 feb – Sputnik. Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a oferit marţi unele detalii despre incidentul din seara zilei de 20 ianuarie, când a fost scos cu greu din mâinile protestatarilor furioşi.

„Ceea ce aţi văz la cameră a fost uşor şi doar sfârşitul”, a spus Mihai Ghimpu.

Ghimpu - Sputnik Moldova
Politică
Mihai Ghimpu s-a ales cu capul spart după ce a ajuns în mâinile protestatarilor

Liderul liberalilor a ţinut să sublinieze că ceea ce i s-a întâmplat, este o consecinţă a unei campanii mediatice, al cărei scop a fost transformarea sa în „duşman” şi „trădător”.

„Am fost transform în duşman şi în trădător de la microfoane şi de către o anumită televiziune”, a mai spus Ghimpu.

Politicianul a mai afirmat că a fost chemat pentru a face depoziţii la organele de drept, care vor investiga acest caz şi vor aplica legea.

Ghimpu este de părere că lumea manipulată şi dezamăgită nu avea cum să procedeze altfel, de vreme ce se uită la un singur canal de televiziune.

„Ce să facă omul simplu, dacă priveşte numai un canal de televiziune? Cred că sunt mai vinovaţi cei care au instigat la asemenea acţiune”, a opinat Ghimpu.

Acesta a mai spus că mai puţin contează modul în care l-au tratat pe dânsul protestatarii, dat fiind faptul că este bărbat. Liderul liberalilor a ţinut să condamne cu vehemenţă faptul că s-au găsit protestatari care şi-au permis să agreseze fizic unele doamne.

Fluxul de știri
0