Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mihai Ghimpu s-a ales cu capul spart după ce a ajuns în mâinile protestatarilor

© Sputnik / Rodion ProcaGhimpu
Ghimpu - Sputnik Moldova
Abonare
Mihai Ghimpu a avut imprudenţa să iasă din clădirea Parlamentului direct în faţa mulţimii de protestatari dezlănţuiţi, care şi-au revărsat peste dânsul furia.

CHIŞINĂU, 20 ian – Sputnik. Liderul Partidului Liberal, deputatul Mihai Ghimpu, a ajuns miercuri pe mâinile mulţimii furioase.

Mai multe camere de luat vederi l-au surprins pe Mihai Ghimpu în mijlocul protestatarilor, care l-au purtat prin mulţimea din faţa Parlamentului. Unii manifestanţi i-au aplicat liderului liberalilor mai multe lovituri.

Protest - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Protestatarii nu le permit deputaţilor să părăsească clădirea Parlamentului

Potrivit mai multor surse, Mihai Ghimpu s-ar fi ales chiar cu capul spart.

Este de menţionat faptul că Ghimpu, spre deosebire de restul deputaţilor, a preferat să iasă din clădirea Parlamentului ca în zilele obişnuite.

Ceilalţi deputaţi au fost evacuaţi din clădirea legislativului de forţele de ordine.

Miercuri, a mai avut de suferit un lider politic, şi acesta alegându-se cu capul spart. Este vorba despre membrul Platformei DA, Chiril Moţpan, care a încercat să stăpânească mulţimea furioasă care vroia să ia cu asalt clădirea Parlamentului.

Михаю Гимпу разбили голову

Михаю Гимпу разбили голову. Под возгласы "Иуда!" его вывели из здания парламента. Народ в ярости. Люди недовольны тем, что он голосовал за новое правительство: http://www.kp.md/daily/26482/3352131/

Posted by Комсомольская правда в Молдове on 20 Ianuarie 2016
Fluxul de știri
0