Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai multe evenimente de excepţie de ziua îndrăgostiţilor la Orhei

© Sputnik / Rodion ProcaOrhei 461
Orhei 461 - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria oraşului Orhei anunţă locuitorii şi oaspeţii oraşului că la 14 februarie curent vor fi organizate o serie de evenimente de excepţie dedicate sărbătorii "Sfântului Valentin".

CHIŞINĂU, 9 feb – Sputnik. În acest an, la 14 februarie, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, la Orhei vor fi organizate o serie de evenimente culturale de excepţie. Serviciul de presă al primăriei oraşului a oferit câteva detalii despre manifestaţiile preconizate pentru această dată.

Primăria Orhei şi Asociaţia obştească „Pentru Orhei” au pregătit un program cultural-distractiv pentru toți îndrăgostiții orașului.

Sărbătoarea va demara la 13 februarie, la ora 13:00, pe scena Casei de Cultură „A. Suruceanu” din Orhei, unde actorii Teatrului „Luceafărul” din Chișinău vor prezenta spectacolul „Romeo și Julieta”, după W. Shakespeare.

Молодежь - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Generaţia tânără din Orhei, susţinută de administraţia locală

Totodată, pentru cei care nu vor reuși să priveacsă în prima zi spectacolul celei mai frumoase poveşti de dragoste, piesa va fi jucată și în data de 14 februarie, începând cu ora 17:00.

După spectacolul, la ora 18:30, pe scena în aer liber, care va fi amplasată în Piața Vasile Lupu din Orhei, va avea loc un concert de muzică de uşoară, în cadrul căruia vor evolua artiști din România și Republica Moldova.

În faţa spectatorilor vor evolua Delia, Pepe și Valentin Boghean &Band.

Serviciul de presă al primăriei Orhei mai subliniază că suita de evenimente culturale şi distractive dedicate zilei îndrăgostiţilor va culmina cu un concurs cu genericul „Mister and Miss Orhei”, la care vor participa 5 perechi de tineri ce vor fi selectate de la liceele din oraş.

Participanții vor trebui să facă faţă mai multor probe, iar la final le vor fi oferite premii.

Sursa citată a atras atenţia şi asupra faptului că biletele pentru spectacolul „Romeo și Julieta” pot fi primite gratuit de la organizatori.

Fluxul de știri
0