Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O tânără beată s-a aruncat de pe un pod, dar a căzut pe un microbuz

© Sputnik / Александр Гагарин / Accesați arhiva multimediaСледы крови
Следы крови - Sputnik Moldova
Abonare
Aceasta a mai avut două încercări eşuate de suicid.

CHIȘINĂU, 19 aug – Sputnik. O locuitoare a Chișinăului a încercat pentru a treia dată să-și pună capăt zilelor, însă nici de această dată intenţia ei nu a avut sorţi de izbândă. Tânăra de 29 de ani a intenționat să se sinucidă, sărind de pe podul de la Circ din sectorul Râșcani.

”Informația despre cele întâmplate a parvenit la 7.30 dimineața. Medicii de pe salvare susțin că de la fată mirosea a alcool. Se face diagnosticarea, s-au luat probe pentru determinarea cantităţii de alcool în sânge. Deja după finalizarea acestor proceduri se vor lua decizii concrete”, a precizat Petru Craveț, purtătorul de cuvânt al Spitalului de urgență.

”Deși fata a căzut de la o înălțime de 20 de metri, medicul care a internat-o a constatat că ea are traumatisme ușoare. Tânăra a căzut pe un microbuz, așa că impactul a fost amortizat. Se poate spune că pur și simplu i-a mers”, a subliniat interlocutorul.

Medicii au remarcat că aceasta este la a treia tentativă de suicid. ”Doctorii intenționează să se consulte cu psihiatrul. În asemenea cazuri, persoanele sunt luate la evidență. De ce a făcut pentru a treia oară acest pas, nu se știe. Ea nu spune nimic deocamdată”, a mai precizat Craveț.

Fluxul de știri
0