Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Deputați din Parlamentul European discută cu protestatarii din Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariПротесты
Протесты - Sputnik Moldova
Abonare
La Chișinău a sosit un grup de deputați în Parlamentul European care se va întâlni cu liderii celor trei partide de opoziție din Moldova.

CHIȘINĂU, 5 feb — Sputnik. Liderii opoziției de stânga — Partidul socialiștilor și „Partidul nostru", precum și platforma de centru-dreapta „DA" se întâlnesc vineri cu deputații ai Parlamentului European care au sosit în vizită la Chișinău, i-a comunicat corespondentului Sputnik liderul socialiștilor, Igor Dodon.

лидер Партии социалистов Игорь Додон - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Igor Dodon se pregăteşte de alegeri anticipate

„Întrevederea este stabilită pentru ora 17.30. Am fost invitați şi noi am acceptat invitația. Poziția socialiștilor rămâne aceeași: alegeri parlamentare anticipate în 2016. Vom insista ca ei să nu acorde ajutor financiar actualei guvernări. În caz contrar, vor deveni compliici ai acestei fărădelegi", a spus Dodon.

Liderul „Partidului nostru", Renato Usatâi, a anunțat că întâlnirea cu deputații Parlamentului European va avea loc la reședința ambasadorului Uniunii Europene la Chișinău, Pirkka Tapiola.

„Au fost invitați toți liderii opoziției: Igor Dodon, Andrei Năstase și eu. Vom discuta despre protestele care se desfășoară în țară și despre ceea ce intenționăm să întreprindem mai departe", a menţionat Usatâi.

Fluxul de știri
0