Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cine îi provoacă suferinţe Alinei Zotea şi unde crede ea că se face carte

© Sputnik / Евгений ПанасенкоПарламент Молдовы
Парламент Молдовы - Sputnik Moldova
Abonare
Într-un interviu recent, deputatul liberal Alina Zotea a povestit despre calităţile preluate de la austrieci, despre posibilitatea de a face studii acasă, dar şi despre faptul că are de suferit din cauza unor colegi şi prieteni.

CHIŞINĂU, 5 feb – Sputnik. Deputatul liberal, Alina Zotea, susţine că şi în Republica Moldova se poate face carte. Asta chiar dacă dânsa a făcut studii şi în Austria. Acolo, susţine tânăra membră a legislativului moldovenesc, şi-a cultivat o serie de calităţi bune, doar că din cauza asta are de suferit. Alina Zotea a făcut declaraţii în acest sens într-un interviu video pentru promoţie.md.

„Cei care spun că nu se face carte acasă, este o părere total greşită, fiindcă cel care doreşte să facă carte, o poate face oriunde dacă are acea dorinţă”, a declarat Alina Zotea.

Şedinţa Comisiei politică externă şi integrare europeană Zotea - Sputnik Moldova
Dacă vrei să devii deputat, Alina Zotea îţi oferă reţeta

Liberala a menţionat că a făcut studii atât la Viena, cât şi la Chişinău.

De la austrieci, Alina a învăţat să fie corectă şi punctuală, însă tocmai din cauza acestor calităţi are mult de suferit. O spune chiar dânsa:

„Calităţile principale pe care le-am luat de la austrieci sunt, în primul rând, corectitudinea, sunt foarte punctuală. Chiar câte odată sunt nevoită să aştept ore bune din cauza că sunt punctuală şi colegii mei sau prietenii mei îmi fac farsele acestea cu statul afară câte o oră sau jumătate”.

Tot de la austrieci, Alina a învăţat să fie deschisă:

„De asemenea sunt o persoană foarte deschisă. Am învăţat de la ei că lucrurile trebuie spuse în faţă. Nu trebuie să ne ascundem după vorbe dulci sau după vorbe frumoase. Sinceritatea este punctul forte şi, cum am zis, corectitudinea”.

Fluxul de știri
0