Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un avion a luat foc pe aeroport

© Фото с мобильного телефона очевидцаСамолет S7
Самолет S7 - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit martorilor oculari, unul dintre propulsoarele aeronavei care efectua cursa Moscova - Tbilisi a început să ardă chiar în momentul în care avionul ar fi trebuit să decoleze.

CHIŞINĂU, 3 feb – Sputnik. Un avion a luat foc miercuri pe aeroportul „Domodedovo”. Unul dintre propulsoarele aeronavei s-a aprins chiar în momentul când acesta se pregătea să decoleze.

Самолет Pilatus PC-12 первого в России авиа-такси Dexter - Sputnik Moldova
Capsule suspecte, în corpul pasagerului care și-a mușcat vecinul în avion

Sputnik Georgia subliniază că aeronava aparţinând companiei S7 urma să zboare de la Moscova la Tbilisi.

Martorii oculari susţin că au văzut cum sub aripa stângă a avionului au apărut flăcări în momentul în care aceasta îşi lua viteză pentru a decola.

Este vorba, potrivit Sputnik, de un aparat de zbor de model Aerobus.

„Atunci când avionul îşi lua viteză pe pista de decolare, am observat flăcări sub aripa stângă a acestuia. Imediat, căpitanul aeronavei a anunţat pasagerii despre apariţia unor defecţiuni tehnice la bord. Avionul s-a oprit, iar noi am fost anunţaţi că vom fi urcaţi în altă navă”, a declarat, Tatiana Maghera, o locuitoare a oraşului Moscova, care se afla în avion.

După o jumătate de oră, pasagerii au fost readuşi în clădirea aeroportului, pentru a fi urcaţi în alt avion.

Fluxul de știri
0