Capsule suspecte, în corpul pasagerului care și-a mușcat vecinul în avion

© Sputnik / Павел Лисицын / Accesați arhiva multimediaСамолет Pilatus PC-12 первого в России авиа-такси Dexter
Самолет Pilatus PC-12 первого в России авиа-такси Dexter - Sputnik Moldova
Abonare
Experții urmează să identifice conținutul substanței din capsulele depistate în corpul portughezului care zbura de la Lisabona la Dublin și care a decedat la bordul avionului după ce, într-un acces de panică, și-a mușcat vecinul.

CHIȘINĂU, 20 oct — Sputnik. Din corpul pasagerului de pe cursa Lisabona — Dublin, care a decedat la bordul avionului după ce, într-un acces de panică, și-a mușcat vecinul, au fost extrase niște capsule cu o substanță necunoscută, transmite compania teleradio RTE din Irlanda.

Incidentul s-a produs luni. Comandantul echipajului solicitase permisiunea de aterizare urgentă pe aeroportul internațional din Cork. Unul dintre pasageri, un portughez de 24 de ani, după un acces de panică, și-a pierdut cunoștința. Medicii sosiți îndată după aterizarea aeronavei au constatat moartea pasagerului.

Самолет Pilatus PC-12 первого в России авиа-такси Dexter - Sputnik Moldova
Panicat în timpul zborului, un pasager și-a mușcat vecinul după care a decedat

Potrivit RTE, în timpul autopsiei experții au găsit în corpul tânărului câteva capsule, una dintre ele fiind deschisă. Acestea au fost transmise pentru expertiză legală.

Cauza exactă a decesului pasagerului nu va fi stabilită până nu vor fi obținute rezultatele expertize legale și ale testelor toxicologice.

RTE menționează că poliția interoghează o femeie în vârstă de 40 de ani care a zburat cu același avion. În bagajul ei a fost găsită o anumită cantitate de amfetamină.

Traficanții recurg deseori la astfel de metodă de transportare a substanțelor narcotice. De exemplu, în iunie curent o femeie din Honduras a fost reținută pe aeroportul din Bogota pentru tentativa de a transporta 1,5 kg de cocaină ascunsă în implanturile sale mamare.

Fluxul de știri
0