Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Candu şi Filip au fost în vizită la Preşedintele Timofti

© Sputnik / Alexey Nikolsky / Accesați arhiva multimediaНеформальный саммит глав государств СНГ в Кремле
Неформальный саммит глав государств СНГ в Кремле - Sputnik Moldova
Abonare
La Preşedinţia Republicii Moldova a avut loc marţi o întâlnire importantă. Deţinătorii principalelor funcţii în stat s-au întrunit pentru a discuta situaţia din ţară.

CHIŞINĂU, 2 feb – Sputnik. Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a discutat marţi cu preşedintele Parlamentului Andrian Candu şi primul ministrul Pavel Filip despre situaţia social-politică din ţară, despre agenda Parlamentului şi interacţiunea dintre şeful statului, premier şi spicher.

Proteste 24.01.2016 Протест 24.01.2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Vor veni Timofti, Candu şi Filip în PMAN?

„A fost făcut un schimb de păreri asupra situaţiei social-politice din ţară şi discutate modalităţile de remediere a problemelor existente”, anunţă serviciul de presă al Preşedinţiei printr-un comunicat difuzat marţi.

Sursa mai notează că „în cadrul întrevederii a fost abordată agenda Parlamentului în sesiunea de primăvară-vară şi trecute în revistă sarcinile care stau în fața deputaților pentru această perioadă. A fost subliniată importanța adoptării de către Parlament a proiectelor de lege necesare impulsionării proceselor de reformă și implementării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană”.

„Președintele Timofti, spicherul Candu și premierul Filip au convenit să se întâlnească periodic pentru a dezbate problemele de pe agenda politică și economică a Republicii Moldova”, se mai spune în comunicatul citat.

Fluxul de știri
0