Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a fost informat despre solicitarea lui Erdogan de a se întâlni cu el

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaRussian President Vladimir Putin
Russian President Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, şi-a exprimat dorinţa de a se întâlni cu preşedintele rus, Vladimir Putin, pentru a discuta despre pretinsa încălcare a frontierei turco-siriene de către un Su-34.

CHIŞINĂU, 1 feb — Sputnik. Preşedintele FR, Vladimir Putin, a fost informat despre dorinţa liderului turc, Tayyip Erdogan, de a se întâlni cu el, le-a comunicat jurnaliştilor purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, relatează RIA Novosti.

Пролет самолетов СУ-24. - Sputnik Moldova
Rusia
Bazele aeriene turce, în alertă maximă

Vineri, Ministerul turc de Externe a declarat că un Su-34 al Forţelor Armate Spaţiale ruse a încălcat spaţiul aerian al ţării. Ulterior, Erdogan a declarat că ar vrea să discute cu preşedintele rus,Vladimir Putin. La rândul său, Ministerul rus al Apărării a dezminţit toate acuzaţiile aduse în legătură cu pretinsa încălcare a spaţiului aerian de către avionul Su-34.

„Vladimir Putin a fost informat în legătură cu această dorinţă a lui Erdogan", a afirmat Peskov răspunzând la întrebarea dacă a fost luată deja decizia privind întâlnirea cu Erdogan.

Fluxul de știri
0