Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum parchează unii şoferi care au grijă de pietoni

Abonare
Un vizitator al site-ului Sputnik Moldova a expediat în această dimineaţă pe adresa redacţiei noastre o imagine în care este surprins un automobil parcat în Chişinău pe aproape jumătate din lăţimea carosabilului.

CHIŞINĂU, 1 feb – Sputnik. Unii şoferi parchează astfel, încât maşina lor nu poate să nu atragă atenţia trecătorilor. Anume în acest mod a procedat şi „eroul necunoscut” al faptei din imagina surprinsă de un cititor al portalului Sputnik.

poliţie полицейский - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Peste 10 mii de amenzi aplicate pentru parcarea neregulamentară

Automobilul din imagine a fost parcat, potrivit autorului fotografiei, pe strada Anatol Corobceanu din Chişinău.

„Probabil, din grijă pentru pietoni, şoferul automobilului din imagine a decis să blocheze aproape jumătate din lăţimea carosabilului, ca să lase astfel cât mai mult trotuar liber”, a scris autorul imaginii.

Acesta este unul dintre multiplele cazuri de parcare în poziţii stranii, iar uneori chiar deranjante, a automobilelor în localităţile din Republica Moldova. Chişinăul este cel mai „vestit” din acest punct de vedere, deoarece aici e cea mai mare concentraţie de automobile din toată ţara, iar şoferii se plâng în permanenţă de lipsa locurilor de parcare autorizate, suficiente şi amenajate în modul corespunzător.

Fluxul de știri
0